Om OTD Packing Service ApS

Kort om virksomheden og vores historie

Det hele startede med faldskærme…

Idémand og virksomhedsejer, Tommy Danielsen, har fra sin militære karriere og efterfølgende 20 år i faldskærmsbranchen tilført virksomheden de værdier og kvalitetssikringssystemer, som OTD Packing Service ApS bygger på i dag.

Tommy Danielsen udviklede i årene 1986-1995 Danmarks første kommercielle faldskærmscenter. Den daglige styring og den praktiske tilrettelægning af uddannelsesforløbet af militær og sportsspringere stillede store krav til sikkerhed og kontrol.

I den tilhørende special-systue udvikledes faldskærme og seletøjer. Senere udvikledes også brandsikringsudstyr. Virksomheden udviklede sig i løbet af 1990’erne til at omfatte emballering. Under denne udviklingsprocess er kernekompetencerne uændrede: omhyggelighed, kontrol og ansvarlighed.

I dag ligger virksomhedens fokusområde først og fremmest på fremstilling, montage og pakning af high volume enheder indenfor medico/audio. Stadig under samme høje krav til kvalitet i alle led i processen.

Hos OTD Packing Service ApS tror vi på, at mange bække små kan gøre en stor å. Derfor har vi altid tænkt CSR ind i vores hverdag. Længe før vi vidste, at det kunne have interesse for andre, har vi forsøgt at gøre en forskel for mennesker og miljø, ved at støtte relevante organisationer og også engagere os som virksomhed på forskellig vis.

Vi har konsekvent 1-2 stillinger reserveret til socialt udsatte mennesker, som vi hjælper til en mere meningsfyldt hverdag med daglig kontakt til gode kollegaer. Dette sker i samarbejde med Vordingborg Kommune.

Hvert år sender vi ca. 10 ton pap til genbrug, og 75 % af virksomhedens varme kommer fra bæredygtige energiformer.

Tommy Danielsen

TD Packing Service ApS  støtter bl.a. nedenstående organisationer.