Samarbejde med plaststøberier

Vi tilbyder plaststøberier montering, bearbejdning og emballering til deres kunder

Skab merfordele for dine kunder – brug OTD til montering, bearbejdning eller emballering

Ser du fordelen i at kunne levere din kundes produkt klar til distribution eller brug, men har du ikke kapacitet, viden eller mulighed for, at påtage dig opgaverne med montering, bearbejdning eller emballering? At du holder fokus på dit eget felt indenfor plaststøberi sikrer dine kunder et godt plastprodukt, men har din kunde behov for yderligere service kan det give dig en stor fordel at kunne tilbyde det.

Igennem mange år har OTD Packing Service færdigbearbejdet, monteret og emballeret plastemner for plaststøberier som drager fordel af at kunne tilbyde disse ydelser til deres kunder.

Modellen for et samarbejde mellem din virksomhed og OTD kan være, at du er OTD’s kunde eller at du formidler kontakten mellem din kunde og OTD. Vi har succes med og er fortrolige med begge metoder og er åbne for evt andre muligheder.

Prøvekøring af serie

Vi prøvekører normalt en mindre serie for, at få mulighed for, at afgive et mere realistisk bud på pris og leveringstid. Har du behov for at kunne servicere din kunde udover hvad du selv kan tilbyde?

Vi tager et møde for at gennemgå mulighederne for, at OTD slutbehandler din kundes produkt. Er der behov for det, deltager din kunde.

Vi sikrer os at vi har al nødvendig viden omkring håndtering og krav til produktet.

Mangler du den sidste brik til din totalløsning?

Du vil gerne tilbyde dine kunder at levere et fuldt færdigt produkt men mangler hænder, viden eller faciliteter. OTD har mange års erfaring med tæt samarbejde med en række danske plaststøberier om at håndtere montering og emballering for deres kunder. Undgå at miste en potentiel kunde som foretrækker din konkurrent, alene fordi denne kan tilbyde sluthåndtering af kundes produkt.

Ønsker du assistance?

Har du tilbagevendende akutte leveringsproblemer som du ønsker assistance til eller ønsker du fast levering af et produkt kan vi tilbyde, at hjælpe på kontrakt eller timebaseret produktion.

Vi påtager os montering, bearbejdning og emballering af store som små serier. Enkeltstående opgaver eller løbende produktioner