Tampontryk

Tryk på produkter i mange forskellige materialer.

Elektronikmontage & boxbuild

OTD Packing Service tilbyder tampontryk af logo, tekst mm. på 3D emner. Vi trykker på de fleste typer materialer, i en eller flere farver og i store som små serier. Altid i højeste kvalitet.

Tampontryk , (tampoprint), er kendt som en sikker og holdbar metode til 3D tryk på mange forskellige materialer. Tampontryk udføres ved hjælp af en plast-eller stålkliché, en tampon og printfarve.  Fra tamponen overføres motivet via klichéen til emnet. Det kan lyde simpelt, men for at levere et højkvalitetsprodukt kræves der er erfaring, omhu og tålmodighed.

Sammen med kunden sikrer vi os at vi har al nødvendig viden omkring håndtering og krav til produktet. Herunder krav til f.eks farvetype på medico-produkter.

Nyd godt af vores erfaring og synergien i at OTD Packing Service både bearbejder, monterer, trykker og pakker.

Vi påtager os montering, bearbejdning, tampontryk og emballering af store som små serier. Enkeltstående opgaver eller løbende produktioner.

Kontakt Oscar Møller Nielsen på oscar@otd-packing.dk eller mobil 31 14 03 80, for en snak om mulighederne i tampontryk eller for et tilbud på en konkret opgave.