Pakning

Vi varetager en bred vifte af manuelle pakkeopgaver og pakker på maskine

Pakning

Blister

Hvis et lille produkt skal pakkes enkeltvis, kræver ekstra beskyttelse, eller hvis det skal vises frem i et display, så er ”blisterpakning” det oplagte valg.

Blisterpakning kender de fleste fra medicinforpakninger, men det anvendes til meget andet end det. Hos OTD Packing tilbyder vi at pakke emner i blisterpakker, formet efter produktet.

Æsken forsegles med folie eller karton. Er det et medical device produkt anvendes TYVEK. Blisterpakken kan forsynes med logo, brugervejledning, stregkode eller anden vigtig info. Derudover kan der tilføjes ophængs-mulighed.

Posepakning

Mulighederne er mange når det gælder posepak. Format, farve, materiale og kvalitet kan kombineres i uendeligt mange muligheder. Mange kunder tænker i grønne baner, og vælger emballage og dermed pose i miljørigtige materialer. For det er bestemt muligt i dag.

Vi pakker i enkeltposer eller kædepak, med og uden perforering, med print af logo, stregkode eller andet. Med transparent eller farvet folie.

Vi pakker manuelt i fx Ziplock poser, på halvautomatiske pakkemaskiner og på fuldautomatisk pakkelinje, alt efter hvad opgaven kræver.

Kontakt os for information vedr. plast- og pakketyper.

Manuel pakning og emballering

Ikke alle produkter er egnede til at pakkes i æske eller pose på maskine. Måske er ordrevolumen for lille, eller måske er produktet sammensat så det ikke kan lade sig gøre, eller produktet er for skrøbeligt til maskinel håndtering. I de tilfælde pakker vi manuelt og med samme gode kvalitet og kontrol, klar til frigivelse, som anvendes ved maskinpakning.

Vi tilbyder emballage til forsendelse (shipperboxe), som passer perfekt til de produktæsker og poser vi pakker. Således kommer produktet frem i god behold, og tager sig bedst muligt ud når det lander hos modtageren.

Vi benytter os af faste samarbejdspartnere og leverandører af emballageløsninger, og sammen med dem kan vi håndtere næsten alle manuelle pakke- og emballage opgaver.

Mange af vores opgaver er tilbagevendende produktioner, men vi varetager også ad-hoc-pakning.