Referencer

Vi lever af stærke og loyale forhold til vores kunder

Omhyggelighed og ansvar

Vi har anvendt OTD som samarbejdspartner i forbindelse med opstart af produktion og udvikling af nye teknologier.

OTD har påtaget sig ansvar for at få løst opgaven og har leveret både på kvalitet, engagement og fleksibilitet. Samtidig har OTD, i forbindelse med opgradering til MDR, på kort tid løftet deres kompetence niveau til at kunne forestå en ISO 13485 certificeret produktion og pakning.

Vi oplever OTD som en professionel virksomhed der altid udviser omhyggelighed.

Langvarigt samarbejde

Samarbejdet med OTD Packing strækker sig mere end 10 år tilbage. Det startede med et enkelt produkt, der skulle pakkes.

Vi fik hurtigt en fornemmelse af at de var en professionel og kompetent leverandør.

Da vi på et tidspunkt ville outsource alt vores montage og pakkeri, var det naturligt at fortsætte og udvide samarbejdet.

Vi har igennem hele vores samarbejde oplevet OTD Packing som en aktiv medspiller, der formår at stille krav til en løbende procesforbedring.

En medspiller der er rigtig god til at lytte og tilpasse sig kundens behov.

Fleksibilitet, hurtig feedback og kvalitet

Som start-up virksomhed er der brug for fleksibilitet, hurtig feedback og samtidig at man ved at jobbet man betaler for laves samvittighedsfuldt i professionelle hænder.

Det har OTD leveret til Airofit og på den måde medvirket til at lanceringen af produktet skete til tiden i den rette kvalitet.

OTD lever i høj grad op til eget mål om omhyggelighed, kontrol  og ansvarlighed.

Omstillingparat

OTD har igennem snart 20 år været en meget værdsat samarbejdspartner for Widex.

Altid omstillingsparat og positivt indstillet til enhver opgave eller udfordring.

Når det kræver ekstra indsats

AMP A/S har været yderst tilfredse med samarbejdet med OTD Packing Service ApS.

Vi møder altid en stor velvilje til at få løst opgaverne, dette også når det kræver ekstra indsats for at indrette og tilpasse pakke- og produktionsfaciliteter hos OTD Packing Service ApS.

Vi anvender trygt OTD Packing Service ApS, da vi fra vores kunder ved at servicen altid er i top, hvilket også gælder den kvalitet, som leveres.Vi kan derfor varmt anbefale at benytte OTD Packing Service ApS som leverandør af deres serviceydelser.

Højt service niveau

VEO Technologies kan på det kraftigeste anbefale OTD Packing Service som partner – de yder en service ud over det sædvanlige.

VEO Technologies indgik I 2022 et samarbejde med OTD packaging omkring sub-assembly af vores Veocamera 2. OTD leverede et fantastisk arbejde i forbindelse med pre-produktions og i masse produktions scenariet i forbindelse med at optimere output samt reducere scrap niveauet. Vi har været utroligt glade for service niveauet i samarbejdet i alle aspekter fra logistik, kvalitet til kundeservice.

OTD salgs og projekt afdeling har ydet et fantastisk arbejde i forbindelse med ugentlige opdateringer af leveringer samt kvalitet.

VEO kan på det kraftigeste anbefale OTD som partner – de yder en service ud over det sædvanlige.