Ad hoc pakning
Elektronikmontage & boxbuild
Ultralydssvejsning
Tampontryk
Rent miljø
Lager & logistik
Hos OTD Packing håndterer vi bearbejdning, montage og emballering af produkter for medico-industrien, plastindustrien og finmekanik-branchen. Vi har mere end 25 års erfaring fra et væld af både medico- og ikke-medico kontraktpakninger og ad hoc produktioner.

Vi kender derfor til de udfordringer og begrænsninger der er i fx en plastproduktion, og vi kan bidrage til at teste og videreudvikle produkter, hvilket vi har rigtig gode erfaringer med.

OTD Packing tilbyder in-house ultralydssvejsning og tampon-tryk, eller tampo-print som det også kaldes. Vi kan derfor tilbyde en samlet løsning med montage, tryk af fx logo eller stregkode og pakning af produkter under samme tag. Det giver en økonomisk synergieffekt, og sikrer kvaliteten bedre end ved enkeltstående leverandører. Og så er vores kunder glade for at kunne tale med den samme kontaktperson om hele processen for deres produkt.

De sidste år har vi endvidere arbejdet med fortløbende produktioner hvor vi monterer og tester elektronik i medical devices. Elektronikmontage, kabelkonfektion og boxbuild er blandt de af vores ydelser, som vi har satset meget på de sidste år. Både på uddannelse af medarbejdere og vores fysiske faciliteter har vi opgraderet. Så vi har de nødvendige kompetencer og faciliteter til at arbejde med elektronik efter ESD reglerne, og opdaterer løbende vores produktionslokaler, værktøj og hjælpemidler så de overholder best practice på området, og kravene til de aktuelle opgave i huset.

Uanset typen af opgave sikrer vi os at vi har al nødvendig viden omkring håndtering og krav til produktet, og vi indgår gerne i udvikling og fremstilling af eventuelle hjælpeværktøjer til montage.

Vi kan fungere som fast samarbejdspartner, hvis ønsket er at outsource en del af produktionen, eller vi kan løse et hav af forskellige ad-hoc-opgaver som lønpakkeri. Altid med høj kvalitet i fokus, arbejde udført efter GMP, og i henhold til ISO 9001.

Så kontakt os meget gerne for en snak om hvordan vi kan afhjælpe situationer med flaskehals i produktionen, eller for et tilbud på en totalløsning.