Kom godt i gang

Træk på vores kompetencer, og kom hurtigt i gang

Undgå usikkerheden omkring opfyldelsen af kundekrav omkring dit produkt

Uanset om du er opstarts- eller etableret virksomhed, vil du spare en stor mængde tid på interne  og eksterne møder hvis vi hjælper dig med identifikation, ansøgninger og dokumentation af myndighedskrav til dit produkt.

Vi håndterer dit produkt sikkert og professionelt fra start til slut, og vi leverer dokumentationen som understøtter dette i alle processerne undervejs.

Behov for assistance med identificering af krav til dit produkt?

Er du en up-starts virksomhed og har du behov for assistance med identificering af krav til dit produkt kan vi tilbyde, at hjælpe med kategorisering, validering, CE-mærkning, auditering og udfærdigelse af dokumentation i forbindelse med produktion. Desuden kan vi hjælpe med ansøgninger til diverse relevante myndigheder for, at få dit produkt ud over rampen. Uanset om produktet produceres hos OTD eller andet steds.

Vi kan også tilbyde, at opstarte din produktion hos os og gøre produkt og dokumentation klar til produktion i udlandet, når kvantiteten er stor nok.

Sådan kommer du i gang

Har du et nyt produkt som du ønsker assistance til at kategoriserer, CE-mærke, validere eller lign dokumentationsbaseret håndtering, kan vi sammen tage hul på opgaven sådan her:

Vi aftaler et møde hvor du fortæller os alle relevante detaljer vedr. dit produkt.

Ud fra disse oplysninger udarbejder vores kvalitetsspecialist en rapport/liste over, hvilke krav der er fra myndigheders side til dit produkt. Du får også en kategorisering af dit produkt samt informationer vedr. evt valideringer og ansøgninger.

Disse oplysninger gennemgås med dig og vi udarbejder sammen en opgavefordeling. Er der opgaver du selv vil påtage dig? Eller skal vi sørge for det hele?

Udfra denne opgaveliste kan vi give dig en pris på opgaven.

Afhængigt af, hvor mange opgaver du kan og vil påtage dig selv, samt hvor lang behandlingstid der evt er omkring ansøgninger kan tidsrammen for denne type opgaver variere temmelig meget.

Denne proces varighed afhænger meget af opgaven og typen.

Kvalitet er en mærkesag

I alle led – uden undtagelse

GMP principperne

håndhæves i alle produktionsled

Tilfredse kunder

Vi arbejder hårdt for din tilfredshed

Langvarige relationer

Tæt samarbejde og relation til alle kunder

Sparring og rågivning

Vores viden og erfaring er din fordel