Om OTD Packing ApS

Kort om virksomheden og vores historie

I 1994 slog OTD Packing dørene op for første gang, og nogle af de kunder der trådte ind, er stadig kunder i virksomheden i dag.

OTD Packing er bygget på et solidt fundament. For virksomhedsejer og direktør, Tommy Danielsen, tog principperne for kvalitetssikring fra sin militære karriere og 20 år i faldskærmsbranchen, med sig ind i virksomheden, da han startede i 1994. Disse værdier spiller en aktiv rolle i virksomheden den dag i dag.

OTD Packing voksede i takt med at virksomheden fik flere- og mere komplicerede opgaver for bl.a. audiobranchen og udviklede sig snart til også at kunne håndtere opgaver indenfor forarbejdning, montage og pakning af medicinsk udstyr.

Kravene til virksomhedens kompetencer og know-how indenfor det regulatoriske område, herunder myndighedskrav blev skærpet, og OTD Packing voksede stødt med opgaven. Under denne udviklingsproces var kernekompetencerne uændrede: omhyggelighed, ansvarlighed og kontrol.

I dag er virksomhedens primære forretningsområde forarbejdning, montage og pakning af produkter indenfor medico, audio og elektronik. Stadig med samme høje krav til kvalitet i alle led i processen.

I 2019 valgte OTD Packing at investere i en ISO 9001:2015 certificering. Virksomheden har siden da opgraderet sit interne kvalitetssystem yderligere, og arbejder nu i hovedparten af produktionen efter ISO 13485.

OTD Packing har fundet en forretningsmodel som virker, hvorfor fremtiden da også bringer mere af det samme: Yderligere certificeringer og forhøjelse af det regulatoriske niveau samt yderligere specialisering i medarbejderstaben og optimering af de fysiske rammer.

Og så har evnen til hurtig omstilling vist sig at være et meget værdifuldt aktiv, som vil blive udbygget i de kommende år.

Tommy Danielsen

OTD Packing ApS  støtter bl.a. Den Danske Naturfond