Kom godt i gang

Træk på vores kompetencer, og kom godt i gang

Hos OTD Packing gør vi meget ud af relationen til vores kunder, for vi vil gerne have gode og lange kunde/leverandørforhold. Så første skridt i et samarbejde med os er altid en samtale om forventninger.

Vi afdækker kundens behov og taler om hvordan vi kan hjælpe – helst ved et fysisk kaffe-møde, men hvis ikke det kan lade sig gøre så online.

OTD Packing er som ofte dybt involveret i kundens projekter – fra produktudvikling, hvor vi bistår med regulatorisk- og produktionsteknisk viden, over testfase og produktion af 0-serie, til igangsætning af ordinær produktion.

Vi bestræber os på at den samme kontaktperson hos os, følger kunden hele vejen igennem et opstartsforløb. Herefter er det en fast teamleder eller ordrebehandler som har med den enkelte kunde at gøre, så viden og erfaring bevares hos teamet.

I forbindelse med opstart af et nyt produkt, kan vi tilbyde kategorisering, validering og udfærdigelse af dokumentation i forbindelse med produktion. Desuden kan vi hjælpe med ansøgninger til diverse relevante myndigheder, fx i forbindelse med CE mærkning.

Hvis projektet kræver det, indgår vi gerne en fortrolighedsaftale i udviklingsforløbet.

Nedenstående diagram viser vores kerneforretning, sat ind i et simpelt udviklingsforløb for et medicinsk udstyr.
Kom godt i gang hos OTD Packing ApS. Ring til os på 55 81 24 26

Kvalitet er en mærkesag

I alle led – uden undtagelse

GMP principperne

håndhæves i alle produktionsled

Tilfredse kunder

Vi arbejder hårdt for din tilfredshed

Langvarige relationer

Tæt samarbejde og relation til alle kunder

Sparring og rågivning

Vores viden og erfaring er din fordel